ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ

Είμαστε στη διάθεση σας οποτεδήποτε το ζητήσετε, για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό στρωμάτων σε σπίτια, ξενοδοχεία και οποιοδήποτε άλλο χώρο!

    To όνομα ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ είναι σήμερα συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό και την υπεύθυνη φροντίδα στα χαλιά.

  • Σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και υπεύθυνο service.
  • Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε.
  • Διαθέτουμε εικοσαετή πείρα στο πλύσιμο χαλιων - μοκετών.
  • Φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι σε ότι αφορά νέες τεχνικές και υλικά καθαρισμού.
  • Εγγυόμαστε την άψογη φροντίδα και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας.
  • Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Αναλαμβάνουμε καθαρισμό και φροντίδα σε χαλιά, μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα, υφάσματα επιπλώσεως και φλοκάτες ώστε να απολαμβάνετε υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής σε όλο το σπίτι.

Με την εμπειρία των 20 χρόνων, την τεχνογνωσία,την πιστοποίηση, αλλά προπάντων με το μεράκι και την αγάπη για δουλειά των ανθρώπων της , η ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΧΑΛΙΩΝ ,δεν είναι τυχαία η κορυφαία επιχείρηση καθαρισμού και φύλαξης χαλιών , μοκετών , αλλά και σαλονιών , στρωμάτων και παπλωμάτων , στην Αιγιάλεια .

Η διαφορά του καθαρισμού ενός χαλιού από τον επαγγελματία σε σχέση με τον καθαρισμό που κάνουμε μόνοι μας , έγκειται στο γεγονός ότι με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε , αποφεύγουμε αλλοίωση χρωμάτων , γαριασμένα κρόσσια και δυσάρεστες οσμές που μπορεί να προέλθουν από μη καλό στέγνωμα ή και φθορά του πέλους του χαλιού . Έτσι εξασφαλίζουμε πολλά χρόνια ζωής στο χαλί μας . Και βέβαια σε αυτό βοηθούν και οι συνθήκες φύλαξης των χαλιών , μιας και τα χαλιά αλλά και οι μοκέτες σας συσκευάζονται σε νάϊλον αεροστεγώς και φυλάσσονται σε χώρους απόλυτης ασφάλειας και ιδανικών συνθηκών σταθερής θερμοκρασίας , μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία . Μία εξίσου σημαντική δραστηριότητα της επιχείρησής μας είναι και η ανάληψη καθαρισμού στρωμάτων .Είναι πολύ βασικό να καθαρίζουμε τα στρώματα , διότι τα ακάρεα της οικιακής σκόνης είναι το βασικό αίτιο πρόκλησης αλλεργιών , ενώ το μεγαλύτερο μέρος αυτών , βρίσκονται στα στρώματα .Έτσι , εφαρμόζουμε εξειδικευμένη μέθοδο καθαρισμού και επιτυγχάνουμε αναζωογόνηση και απορρύπανση .

Πολύ βασική είναι και η εξειδίκευσή μας στον καθαρισμό σαλονιών που περιλαμβάνει την απολύμανση και το πλύσιμο των σαλονιών με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στον χώρο που βρίσκονται .Έτσι καναπέδες , πολυθρόνες κλπ. , αποκτούν ξανά τα χρώματά τους .

Η σταθερή μας πορεία 16 ετών , οφείλεται στην αγάπη , το μεράκι , την γνώση και την εμπειρία επάνω στα χαλιά οποιασδήποτε ποιότητας.Αυτοί είναι και οι λόγοι για τους οποίους προχωρήσαμε στην κατασκευή ενός σύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου στη θέση Παλαιοκαμάρες Αιγίου , με σκοπό να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας .Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε συνεχώς σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και νέες υπηρεσίες .

Το ότι βρισκόμαστε μέσα στο Αίγιο , σχεδόν δίπλα στο κέντρο είναι πολύ σημαντικό , διότι μπορούμε άμεσα και γρήγορα να σας εξυπηρετούμε.