Το όνομα ΤΕΧΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ είναι σήμερα συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό, την υπεύθυνη φροντίδα και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα χαλιά.

Το 2002 η εταιρεία μας εισήλθε δυναμικά στον κλάδο των ταπητοκαθαριστηρίων, ιδρύοντας ένα από τα πιο σύγχρονα καθαριστήρια χαλιών της εποχής εκείνης στο Αίγιο.

Από τότε, συνεπείς στη δέσμευση μας για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, καταφέραμε να βελτιώνουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, να εφαρμόζουμε πρωτοποριακές μεθόδους όπως ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών και να εκσυγχρονίζουμε τα μηχανηματά μας, δημιουργώντας μια πρότυπη βιολογική μονάδα καθαρισμού χαλιών με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Υστερα από αρκετά χρόνια παρουσίας στον χώρο, επενδύοντας στον χώρο του ταπητοκαθαρισμού, αναβαθμίζοντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό σε μία σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα Ταπητοκαθαριστηρίου που εκσυγχρονίζεται συνεχώς, έχουμε την τεχνογνωσία και τεχνολογική καινοτομία προιόντων και διαδικασιών με σύγχρονα μηχανήματα Βιο – καθαρισμού και απορρύπανσης χαλιών – μοκετών προσφέροντας ποιότητα, εξυπηρέτηση προστασία στο περιβάλλον και στα πολύτιμα χαλιά σας.

Είμαστε στη διάθεση σας οποτεδήποτε το ζητήσετε, για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό στρωμάτων σε σπίτια, ξενοδοχεία και οποιοδήποτε άλλο χώρο!