Το ότι βρισκόμαστε μέσα στο Αίγιο , σχεδόν δίπλα στο κέντρο είναι πολύ σημαντικό , διότι μπορούμε άμεσα και γρήγορα να σας εξυπηρετούμε. Ο χώρος μας είναι ανοικτός για κάθε πελάτη , να επισκεφθεί τη μονάδα , να δει τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε και να σιγουρευτεί για τον τρόπο φύλαξης. Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε συνεχώς σε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και νέες υπηρεσίες .

Μας βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός ότι διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα και προηγμένα μηχανήματα που υπάρχουν στην αγορά, όπως το σύστημα δονήσεων , που είναι ειδικά μελετημένο ώστε να απομακρύνει όλη τη σκόνη και το χώμα που διεισδύει βαθιά στο πέλος του χαλιού.

Έτσι ο καθαρισμός γίνεται σε βάθος. Επίσης είναι εφοδιασμένο με εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ελέγχου και μελετημένο έτσι ώστε να επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα , ώστε το χαλί όταν βγει από το στυπτήριο να έχει χάσει το 90 % του νερού.

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν, συναγερμό κατά κλοπής, πυρασφάλεια, αντιπλημμυρική προστασία καθώς και έχουν άδεια λειτουργίας από το υπουργείο βιομηχανίας με αριθμό.

Είμαστε στη διάθεση σας οποτεδήποτε το ζητήσετε, για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό στρωμάτων σε σπίτια, ξενοδοχεία και οποιοδήποτε άλλο χώρο!